Aanleg parking

Dekeyser Grond- en loonwerken

Een expert nodig die je kan helpen voor de uitbraak van de oprit en de aanleg parking? Dan helpen we je graag. We denken na over de afwatering, gebruiken hoogwaardige materialen en gaan de bodemsamenstelling na.

Goede aanleg parking of oprit

Een parking of oprit aanleggen lijkt simpel. Toch kunnen er verschillende problemen achteraf opduiken als de oprit niet goed is aangelegd. Verzakkingen en scheuren, klinkers die loskomen of water in de garage omdat er niet voldoende is nagedacht over de afwatering. We stellen alles technisch op punt zodat je met een gerust hart kan slapen. We gebruiken hoogwaardige materialen, hebben goede kennis en komen op voorhand bij je langs.

Tegels of steenslag

Opritten en parkings kunnen met verschillende materialen geplaatst worden. Kies wat je het liefste wil: betonklinkers, tegels, natuursteen, kasseien of platte kasseien. Ook gravé, steenslag, dolomiet of andere materialen kunnen we leggen.

Uitbraak en afvoer

Ligt er al een bestaande oprit? Dan breken we die uit en voeren we de bestaande materialen of overtollige grond helemaal af. Daarna voeren we stabilisé aan en zorgen we voor een goede fundering van de oprit. Plaatsen en afwerken gebeurt tot in de puntjes.

Regenwaterput

De aanleg van een oprit is vaak ook het goede moment om aan een regenwaterput te denken. De grond ligt toch opengebroken en alle werken kunnen dan meteen in een keer plaatsvinden. Meestal ligt de beste aansluiting van de regenwaterput naar de binnenhuisinstallatie in de buurt van de garage.

aanleg oprit

We zorgen er ook voor dat alle werken in één keer kunnen gebeuren, zodat je snel een nieuwe oprit hebt.

Over Dekeyser Grond- en loonwerken

Meer dan enkel grondwerken

Deskundig en persoonlijk: dat was voor Freddy Dekeyser het uitgangspunt toen hij samen met zijn broers in 1957 de zaak startte. En zonen Erwin en Lesley gaan ook prat op die visie.

Kunnen we de prijs voor een offerte niet meteen correct inschatten? Dan komen we langs om de situatie te bekijken.

grondwerken