Over ons

Dekeyser Grond- en loonwerken,
deskundig en persoonlijk

Deskundig en persoonlijk: dat was voor Freddy Dekeyser het uitgangspunt toen hij samen met zijn broers in 1957 de zaak startte. En zonen Erwin en Lesley gaan ook prat op die visie.

Kunnen we de prijs voor een offerte niet meteen correct inschatten? Dan komen we langs om de situatie te bekijken. Welke doorgang is er en welke machines of werkwijze zullen we moeten inzetten. Zo kunnen we je een juiste prijsofferte maken. Komt er toch een meerkost? Dan wordt daarover gecommuniceerd.

Kennis is de sleutel waarmee je efficiënt en deskundig kan werken. Daarom krijgt elke medewerker een goede opleiding en blijft iedereen up-to-date. Het is belangrijk om samen te werken met een partner die van alles op de hoogte is. Klinkt logisch, maar er komt meer bij grondwerken kijken dan het op het eerste zicht lijkt.

Ook stipt werken dragen we hoog in het vaandel. Als je aan een project start, dan is het toch fijn dat het snel kan afgewerkt worden, niet? Een oprit die wordt opengebroken wordt dus in een keer ook aangelegd. Enkel het weer, dat hebben we natuurlijk niet in de hand.

En je kan ons inschakelen voor een deel van je project, maar weet dat we ook heel graag alles voor je willen coördineren. Daardoor verloopt alles op wieltjes. Heb je een oprit en moet er eerst een mazouttank uitgehaald worden? Of zoek je een metser? Dan kennen we betrouwbare partners om die te reinigen of te metsen. Zonder meerprijs, want we nemen geen commissie op hun werk.