Grondwerken

Dekeyser Grond- en loonwerken

Grondwerken of graafwerken gebeuren vaak als voorbereiding op een bouwproject. Vanaf het graafwerk tot de funderingen en de septische putten kan je ons inschakelen. Grond wordt ontgraven, bouwafval getransporteerd en nieuwe grond aangeleverd. We plaatsen ook containers voor bouw-, sloop- en bedrijfsafval.

Grondwerken

Zwarte grond of aanvulgrond, steenslag en boomschors nodig? Extra grond of materiaal leveren op een terrein hoort bij grondwerken. Klop bij ons aan om je terrein te nivelleren en voor te bereiden op tuinaanleg. Graafwerken betekent ook funderen. Die basis voor particuliere woningen en bedrijven leggen we dus.

Septische putten

In sommige gemeenten is het verplicht om een septische tank te plaatsen. Het is een belangrijk deel van het rioleringssysteem van een woning of ander gebouw. Het verdunt afvalwater, zodat het gemakkelijk kan afgevoerd worden. De septische tank bestaat uit beton of PVC als materiaal, maar beton is het meest gangbare. Septische putten plaatsen is specifiek werk dat we graag voor je uitvoeren.

Over Dekeyser Grond- en loonwerken

Meer dan enkel grondwerken

Deskundig en persoonlijk: dat was voor Freddy Dekeyser het uitgangspunt toen hij samen met zijn broers in 1957 de zaak startte. En zonen Erwin en Lesley gaan ook prat op die visie.

Kunnen we de prijs voor een offerte niet meteen correct inschatten? Dan komen we langs om de situatie te bekijken.

grondwerken